Thursday, March 14, 2013

Live in the present and make it beautiful. :)

Mõtlesin, et räägin seekord koos piltidega jälle. Meil oli ülivinge nädalavahetus, mis sai alguse tegelikult juba neljapäeval, kui otsustasime, et teeme filmiõhtu. Võtsime veini ja snäkke ning läksime Hillar juurde, filmivaatamisest suurt midagi välja ei tulnud, kuulasime muusikat ja rääkisime niisama, kuni Adonise ja Rostiku tulekuni.. kell üks öösel meie uued naabrid arvasid, et me segame nende und, nimelt on siin ju tööinimesi ka, nende meelerahuks otsustasime, et läheme Templisse (naistepäev oli ju kätte jõudnud) - noh, nüüd siis teate kõik, et seal on suur puu maja ees, eksju :) Mu armsad Eesti neiud naeravad siiamaani, kui Helina küsis, et kus see tempel asub, siis tark Siisike vastas, et see kus suur puu maja ees on.. hehe :) Lisaks mainin, et ei saa aru inimestest, kes kolivad sõna otseses mõttes möllu keskele, suvel on neil võimatu siin magada, kui isegi inimeste rääkimine ning vaikne muusika neid segab. Tänagi öösel oli mees lubanud ühtedele politsei kutsuda, kes kell neli öösel autoga piruette tegid.. :D Mina magasin, mind ei häiri ju miski. Aga tulles tagasi neljapäeva õhtu juurde, siis nalja sai palju ja pärast Templit läksime barstreedile ja siis koju.

Reedel käisin shoppamas, meil on ülipalju soodukaid siin, et see on ulme. Erinevalt Eestist tähendab Küprosel allahindlus allahindlust, mitte et hinnad aetakse üles ja seejärel mingi protsent võetakse maha. 
Loomulikult tähistasime naistepäeva, alustasime seda musta leiva, merevaigu ja Vana Tallinnaga.. ehk siis Eesti tüdrukud tegid seda kodumaiselt. Seejärel suundusime Bretu ja Helinaga Flairsisse, hiljem läksime Kairi ja Bretuga Lofti ja peolõvid nagu me Bretiga olime, et enne kella 6 pole mõtet koju minna, siis läksime ja möllasime Vibesis edasi. 









Laupäeval sai meie armas Bretuke aasta vanemaks.. alguses mõtlesime, et kahest ägedast päevast aitab selleks nädalavahetuseks, aga siis otsutasime, et mis see kaks ilma kolmandata ikka on. Niisiis suundusime jälle barstreedile. Bretile naermiseks kirjutan, et need jääshotid olid ülihead, vist midagi kookost ja ananassi... :D Minul oli natuke lihtsam, minul tööpäevi polnud, aga Bret see-eest pidutses ja töötas mõnuga :)
Pühapäev oli meil muidugi puhkepäev.




Esmaspäeval tuli Helina külla, kelle varbad löövad mööda Paphost laineid.. :)
Kella kolme aeg liikusime Helina ja Bretiga harbourisse, kohvitama.. ilm oli nii iluuus! Üldse oli väga mõnna.
Õhtul tulid Kairi ja Bret külla ja tegime pläkupläku nagu ikka.. Te ei kujuta ettegi, kui vinged Eesti naiskad mul siinpool Küprost on.. ja uskumatu, et selleks peab nii kaugele tulema, et neid leida. :) 




Tean, et teil seal Eestis on ju hästi külm... siis teile silmailuks midagi ilusat! Juba rohkem kui nädal olen jälle tagasi olnud, aeg lendab.. ning minu suvi on peagi ukse-ees :)

No comments:

Post a Comment